Dvouvrstvá napojovací páska na omítku s parobrzdnými vlastnostmi Contega SL 8,5 cm

  1. Přeskočit na menu
  2. Přeskočit na volbu jazyků
  3. Přeskočit na vyhledávání
Dvouvrstvá napojovací páska na omítku s parobrzdnými vlastnostmi Contega SL 8,5 cm
 

Dvouvrstvá napojovací páska na omítku s parobrzdnými vlastnostmi

Kód produktu:
IK0085
Dostupnost:
2 týdny

Cena s DPH
1 071 Kč
DopravaDPD
158 Kč (6.88 €)

Vložit   ks

image
Daniel Šimara
Provozovatel
Šířka [mm] 8.5
Délka v bm 30 m

Dvouvrstvá napojovací páska na omítku s parobrzdnými vlastnostmi Contega SL 8,5 cm

Lepící pásky pro parobrzdy a difúzní fólie pro vzduchotěsné přelepení napojení fólií mezi sebou a na navazující stavební části podle DIN 4108-7, SIA 180 a ÖNormy B8110-2. Dvouvrstvá napojovací páska na omítku s parobrzdnými vlastnostmi Rozměr: 8,5 cm x 30 bm Technické údaje:Materiál: dvouvrstvbá speciální membrána z PET textilie a PP-kopolymerové funkční membrány sd hodnota: 2,3 m Tepelná stabilita: od - 20 C do + 90 C Teplota zpracování: od - 10 C.

Oblast použití:
CONTEGA SL umožňuje neprodyšné napojení oken a dveří ze strany interiéru dle doporučení RAL.

Podklad:
Podklad musí být vhodný pro trvale neprodyšně izolující lepený spoj pomocí neprodyšně izolujících lepicích pásek. Musí být stabilní, suchý, hladký, bez prachu, silikonu a mastnoty. Trvalého lepeného spoje se dosáhne na všech pásovinách pro clima ( parobrzdných a neprodyšně izolujících pásovinách, pásovinách do spodních konstrukcí střech a na opláštění stěn, jakož i protiprašných pásovinách) fóliích z PE, PA, PP a hliníku na vytvoření neprodyšně izolujících vrstev, hoblovaném a lakovaném dřevě, tvrdých plastech, respektive kovech (např. trubkách, oknech atd.) a tvrdých deskách z aglomerovaného dřeva (dřevotřísce, deskách OSB, BFU, MDF). Na zmrzlých podkladech není lepení možné. Nejlepších výsledků lepení s ohledem na bezpečnost konstrukce se dosáhne na vysoce kvalitních parobrzdných a neprodyšně izolujících pásovinách. Vhodnost podkladu k lepení je potřeba vyzkoušet. Případně je zapotřebí provést zkoušku lepení.

Zvláštnosti:
CONTEGA SL je se svými 0,3 mm extra tenká a flexibilní. Tak je možné pásku pohodlně přizpůsobit a skládat v rozích. CONTEGA SL se nalepí lepicí páskou na okna /dveře. V rozích se docílí neprodyšnosti naskládáním pásky do potřebného tvaru. Délka naskládání vyplyne z geometrie rohu a přizpůsobení pásky tvaru stavebního dílu. Strana s textilií je strana, která se omítá a páska se touto stranou instaluje směrem do interiéru. Při instalaci zabraňte tvoření dutin mezi páskou a zdivem.

Pokyny k použití:
Naskládání pásky v rozích a nastavování pásky zalepte neprodyšně pomocí pro clima DUPLEX. Páska musí být omítnuta, respektive zakryta obložením nejpozději během 4 týdnů po instalaci okna. Strana s textilií je strana, která se omítá. Kvůli mnohočetnosti nejrůznějších druhů omítek na trhu je zapotřebí nejprve provést test přilnavosti omítky na pásku.

Uvedené údaje se vztahují k aktuálnímu stavu výzkumu a praktickým zkušenostem. Vyhrazujeme si právo na změny doporučených konstrukcí a zpracování jakož i dalšího vývoje a s nimi spojenou změnu kvality jednotlivých výrobků.

 
 

Přeskočit na obsah